εν αρχη ην ο λογος

Wednesday, March 15, 2006

εν αρχη ην ο λογος


"εν αρχη ην ο λογος"...Ας ξεκινήσουμε μ αυτή την φράση. Όπως ξεκίνησα τότε, στο πρώτο μου χρονογράφημα. ΄Φαίνεται πως ο "λόγος" συνοδεύει ΄την κάθε μου αρχή. Χαίρομαι που ξανασυνάντησα την αυτοπεποίθηση της πέννας μου. Χαίρομαι που έφτιαξα αυτό το κανάλι επικοινωνίας. Αυτή τη φορά για μένα.

5 Comments:

Blogger apousia said...

Kαλώς ήρθες!
Την αγάπη μου και το σπαρτάρισμα της ψυχής μου,στην Κύπρο τη θαλασσοφίλητη,στη γενέθλια γη του Μάρκου μου,στην Κύπρο που δυστυχώς,δεν είναι η εξ αίματος πατρίδα μου,μα πιο ΠΑΤΡΙΔΑ δεν γίνεται...

1:37 AM

 
Blogger hardrain said...

Καλώς ήρθες και από μένα στην blogoσφαιρα που πιο πολύ από ένα τεχνικό εργαλείο με α' ή β' δυνατότητες μοιάζει με υπόγειο μιας αθόρυβης μα τόσο ουσιαστικής συνομωσίας, της Συνομωσίας των Ανθρώπων ενάντια στο θόρυβο και τα πάσης φύσεως έτοιμα υλικά.

Μοιάζει με γιάφκα η blogσφαιρα.

Καλώς την λοιπόν-αυτό το ''εν αρχή ην ο λόγος'' που έχεις σαν πρώτο θέμα μου θυμίζει μια εξαιρετική συνάδελφο, επίσης στο χώρο της διαφήμισης...

8:08 AM

 
Blogger amalia said...

ήρθα να "δοκιμαστώ" στην συνομωσία του λόγου και του αντίλογου. Ήρθα να "κριθώ" στο παιγνίδι με τις λέξεις. Μοιάζει ενδιαφέρον!Σου επιτρέπει τουλάχιστον να ανατρέπεις την αφηρημάδα των δελτίων ειδήσεων, που ως αδέξιοι χειριστές τηλεοπτικών συσκευών,συνήθως κινούν τα νήματα σε λανθάνουσες πορείες. Ας είναι!Όποιος δεν αντέχει ας αναζητήσει συμπόνια σε μια χειρόγραφη ποίηση.

2:23 AM

 
Anonymous Anonymous said...

"εν αρχή ην ο λόγος",...τότε που ρώταγα αν κάποιος βρήκε τα γάντια μου, το καπέλο και την μωβ ομπρέλα.
Θα το θυμάσαι!
Τα βρήκα, τα έβαλα στο μπαούλο και απο τότε που και που ρίχνω μια ματιά για να βεβαιωθώ ότι είναι στη θέση τους. Τόσα χρόνια και πάντα εκεί.
"εν αρχή ην ο λόγος",...τώρα! Λοιπόν, κάποιοι κατάφεραν να γίνουν ...ζωγράφοι!!!

11:09 AM

 
Blogger amalia said...

Το θυμάμαι!...Τόσα χρόνια και πάντα εκεί!Το άρωμα του ίδιου καφέ..κι αυτό εκεί.Με όσα προστέθηκαν, όσα αφαιρέθηκαν, όσα προσπεράσαμε. Τα δικά σου γάντια και ο δικός μου λόγος παραμένουν μια ανόθευτη εικαστική αξία! Για σένα που θες να γίνεις ζωγράφος. Για μένα που θέλω να γίω συγγραφέας.Για μας που αποφασίσαμε επιτέλους τι θα γίνουμε όταν...μεγαλώσουμε!

12:20 PM

 

Post a Comment

<< Home